installatie met sculpturen van:

HANNEKE GIEZEN

'Nieuwe Vangst'

zaterdag 28 mei 11:00 - 20:00 uur

zondag 29 mei 11:00 - 17:00 uur

 

Op zondag tijdens Art Rendez Vous #13 & Culturele Zondagen is de installatie van Hanneke Giezen te bezoeken aan boord van de Atlas.  

We zijn ook op zaterdag geopend vanwege Kaalstaart, een festival voor beta-kunst en nieuwe ambachten, waar we met het ons programma bij aansluiten. 

Aan boord is te zien:

Een installatie met sculpturen van Hanneke Giezen en een klankbeeld van Auke Prinsen. De Atlas, voormalige kabeljauwvisser, na ruim 25 jaar met andere kost aan boord. Alles verandert en verplaatst, een nieuwe wereld is in aantocht. Een ware klimaatmigratie begint zich af te tekenen, nieuwe streekproducten dienen zich aan.

www.hannekegiezen.nl

octopus vrij.jpg

Dit wordt de laatste tentoonstelling van het Atlas initiatief in Breda. We zijn trots af te mogen sluiten met het werk van Hanneke.

Toen we in september 2015 nog maar net met het schip "Atlas" in Breda lagen, kwamen haar man Bert en zoon Auke bij ons kijkje nemen. Sindsdien heeft dit gezin ons al die tijd ondersteund bij de renovatie van het schip. Hanneke haar werk blijkt, nu het moment van vertrek aanbreekt, prachtig samen te vallen met het schip.

Op het moment van vertoning zijn er meerdere kunstevenementen gaande in de omgeving. Kijk voor de volledige programma's op:

www.artrendezvousbreda.nl

kaalstaart.nl

culturelezondagen.nl