top of page

10/06/2018

RENDEZ VOUS #4: A Chain of References

Ping-pong screening with Reading group on Painting

Reading group on Painting is een discussiegroep rondom schilderkunst geïnitieerd door Isabel Cordeiro in 2016. Voor deze middag heeft deze groep een speciaal, licht en speels programma samengesteld bestaande uit Youtube fragmenten, teksten van kunstenaars en theoretici, beelden van werken over schilderkunst. Dit programma is tot stand gekomen als een kettingreactie, waarbij alle kunstenaars steeds op elkaars fragmenten, teksten en beelden gereageerd hebben, zodat een keten van referenties is ontstaan. De kunstenaars zullen deze referenties presenteren, toelichten en daarover met elkaar en het publiek in gesprek gaan. Tijdens de middag worden er speciale drankjes geschonken!

 

Met: Rozemarijn de Booij, Isabel Cordeiro, Christa te Donthorst, Ruben Mols, Bas van den Hurk, Lisa van Sorge, Elena Chemerska, Dagmar Marent, Catherine Maxime, Saskia Monshouwer.

Vier zondagen per jaar presenteert Rendez Vous een rondgang langs het actuele beeldende kunst aanbod in Breda. Op acht locaties verzorgen de beeldende kunstorganisaties een bijzonder programma van openingen, finissages en speciale activiteiten voor kunstproffessionals en kunstliefhebbers.

 

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op:

rendezvousbreda.weebly.com

bottom of page